|
|
|
נושא |
|
|
פרנטל
|
|
28.11.2011
|
|
|
באדולינה
|
1
|
|
|
| |
|
|
|
שלום בנות, אנחנו מתכננים הריון ואני רוצה לקחת פרנטל. האם לקחת את הפורמולה עם או בלי ברזל? אני מבולבלת...
אשמח לתשובה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
הכפלת בטא
|
|
29.11.2011
|
|
|
אני
|
1
|
|
|
| |
|
|
|
האם יש חשיבות מאוד גדולה לבדיקת הכפלת בטא, או שאפשר לוותר על בדיקה כפולה?
אם חייבים לבצע שוב בדיקה, באיזה הפרש יש לבצע את הבדיקה?
|
|
|
|
|
 | |
|
הכפלת הבטא | 29.11.2011 |  | ליזוש
| - |
|
|
| | | |
מראה על תקינות ההריון. במידה ויש לך חששות בנוגע להריון (אחרי טיפולים, יש דימומים, כאבים חזקים), ואת רוצה לדעת שההריון מתפתח טוב - אז את יכולה לעשות בדיקת בטא כל יומיים שלושה ולראות הכפלה. בעיקרון בדיקת א"ס לבדיקת דופק עושים רק בשבוע 7-8. אם את רוצה להיות בטוחה שההריון מתפתח אז תעשי שוב בדיקה.. מלך מלכי המלכים תודה על חיים, על אושר על בכי על צחוק.
תודה לך על האהבות הקטנות שלי. 11.10.10 - אליאן, קרן האור שלי 26.03.13 - אדם, הנסיך שלי
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
שאלה לרופאים
|
|
29.11.2011
|
|
|
פיצה
|
-
|
|
|
| |
|
|
|
האם מותר להניק בעת שימוש בדאלצין ואגינלי?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
העמסת סוכר בהריון
|
|
29.11.2011
|
|
|
לקוח כללית
|
1
|
|
|
|
|
|
 | |
|
לא | 29.11.2011 | ![]() | ביילי30
| - |
|
|
| | | | |
:( התקן בבדיקה זו הוא עד 140, מן הסתם ישלחו אותך להעמסה של 100. אבל יתכן מאוד שהיא תצא תקינה, זו רק בדיקת סקר ולא כל מי שיוצא לה גבוה בבדיקה זו אכן לוקה בסכרת הריון.ואם כן, חלילה, יש כאן כמה נות בעלות נסיון שיעזרו לך.בהצלחה והריון קל ובריא
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
אולי הריון???
|
|
28.11.2011
|
|
|
יעל
|
6
|
|
|
| |
|
|
|
שלום לכולם.
מנסים להיכנס להריון שני :-)
ואתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית - 3 ימים לפני איחור.
היה נדמה לי שראיתי פס בהיר בהיר בהיר - אך לא הייתי בטוחה וזרקתי לפח אמרתי אולי מוקדם מידי.
בערב, אני באה לפנות את הפח ורואה את הבדיקה, הסתכלתי סתם לראות אם משהו השתנה :-) ואכן ראיתי פס יותר ברור מהבוקר, אך עדין חלש.
שאלתי היא - האם להסתמך על זה? ולשמוח?
תודה
|
|
|
|
|
 | |
|
ממש לא להסתמך! | 28.11.2011 |  | ליזוש
| - |
|
|
| | | |
אבל תעשי שוב בדיקה אחרי האיחור - שתראי פס וודאי יותר :) בדרך כלל עושים יומיים לפני האיחור עם השתן הראשון של הבוקר, אז לכי תדעי....... בהצלחה :) מלך מלכי המלכים תודה על חיים, על אושר על בכי על צחוק.
תודה לך על האהבות הקטנות שלי. 11.10.10 - אליאן, קרן האור שלי 26.03.13 - אדם, הנסיך שלי
|
 |
|
|
 | |
|
בדיוק מה שהיה לי.... | 28.11.2011 | ![]() | רחלוש24.2
| - |
|
|
| | | |
ועכשיו ברוך ה' אני בשבוע 27 תל"מ 24.2 בע"ה תגיעה הנסיכה שלנו.. בלידה רגילה.....
|
 |
|
|
 | |
|
אז ככה.. | 28.11.2011 | ![]() | קארן
| - |
|
|
| | | |
לי היה פס בהיר בהיר בהיר והיום אני בשבוע 23 (: לגבי העובדה שהפס נהיה כהה יותר.. לא להסתמך כי כתוב בהוראות שאת התוצאה קוראים בדיוק לאחר 10 דקות מרגע שהשתן נגע במקלון. לא דקה לפני ולא דקה אחרי. ב״ה, בתאריך 08/02/2012, בט״ו בשבט יצאה לעולם המלאכית שלנו ושמה בישראל הוא סם (;
|
 |
|
|
 | |
|
אין אולי | 29.11.2011 |  | אתי מרקוביץ, עורכת אתר כללית
| - |
|
|
| | | | |
תעשי בדיקת דם, ותדעי בוודאות
|
 |
|
|
 | |
|
לשמוח תמיד אפשר | 29.11.2011 |  | דנה27
| - |
|
|
| | | |
גם בלי קשר.. אבל אני אישית לא הייתי מסתמכת על בדיקה ביתית, בטח לא עוד לפני איחור. סבלנות. ב-24.12.2010 קיבלתי את אביגיל המקסימה שלי והתאהבתי. אין כמוה מי יודע זאת כמוני אין כמוה זה הולך ומתחזק.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
לרופאה או למי שיודעת..
|
|
28.11.2011
|
|
|
אור..
|
7
|
|
|
| |
|
|
|
הריון ראשון.. אחרי טיפולים..שבוע שישי, היום א.ס ראשון נראו 2 שקים מהממים שאני כבר מאוהבת בהם!!.
שאלתי, האם מותר לי ולבעלי לקיים יחסים??
מבקשת תשובה ודאית..
תודה מראש.
|
|
|
|
|
 | |
|
איזה יופי!!!! | 28.11.2011 |  | פטוציני
| - |
|
|
| | | |
אני זוכרת אותך מהפורום השכן!!! גם אני הייתי שם... אני מזה שמחה בשבילך!!! שיהיה המון בהצלחה!!! בקשר ליחסים: לי אחרי ההחזרה אמרו שלושה ימים לא לקיים יחסים, ות'אמת גם אם היו אומרים לי שזה בסדר לא הייתי מקיימת יחסים מהפחד... שלא יקרה משהו.. לשיקולך.... :-) ינואר 2012... חלום שהופך למציאות...
|
 |
|
|
 | |
|
תגובה | 28.11.2011 |  | ד"ר יורם גלעדי
| - |
|
|
| | | | |
במידה ואין הסטוריה של הפלות חוזרות ו/או דימום כרגע - אין מניעה לקיים יחסים
|
 |
|
|
 | |
|
אור מזל"ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו!!! | 28.11.2011 | ![]() | sari1234
| - |
|
|
| | | |
איזה יופי ב"ה מאחלת ששניהם יגדלו ויתפתחו ל2 ילדים יפים ובריאים שעושים הרבה נחת להוריהם בתוך תוכי יש הרגשה של אושר מתקרב...
|
 |
|
|
 | |
|
מזל טוב! | 29.11.2011 |  | ליזוש
| - |
|
|
| | | |
איזה יופי, תשמרי על עצמך טוב :) מלך מלכי המלכים תודה על חיים, על אושר על בכי על צחוק.
|
 |
|
|
 | |
|
תודה.. תודה.. | 29.11.2011 | ![]() | אור..
| - |
|
|
| | | |
בנות..תודה לכולכן על האיחולים ועל ההמלצות..אני לא רוצה להיות חרדתית מכל פיפס אבל נראה לי שזה בלתי נמנע..הריון ראשון אחרי 4 הזרעות ו3 הפריות..ברביעית קבלתי תשובה חיובית..אני מרגישה בחלום..וכ"כ רוצה להפוך את זה להריון הטבעי שלא היה לי בלי הרבה חששות ופחדים..{כנראה שזה כבר לא יקרה}..אבל כן מאמינה ומקווה להריון ללא סיבוכים מיותרים..וכל הבנות שמכירות אותי מהפורום השכן..גם אני זוכרת אתכן..כיף ומעודד לפגוש אתכן פה..יום נעים לכולן {: תל"מ 29.07.12, אחרי כל כך הרבה ציפיות, אכזבות , ותקוות וכמובן עם הרבה אמונה השם זיכה אותנו במתנה כפולה...
|
 |
|
|
 | |
|
מזל טוב | 29.11.2011 |  | טיקטיק
| - |
|
|
| | | |
שיהיה הריון תקין. תודה לאל ב- 9.6.12 נולד אופק הנסיך שלי. "...אומרת שאתה: מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. "
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
אזז...מזל-טוב לי!ילדתי.
|
|
29.11.2011
|
|
|
LoVeii
|
3
|
|
|
| |
|
|
|
קפצתי רק לעדכן...וואו,סוף סוף היה לי רגע לזה...
בתאריך 22.11.11....(בסוף הצליח לי!!)
בן,מושלם!!מתוק!!מהמםםםם!!! במשקל 3.800,לידה רגילהה...!!
בנות - תפרים זה כואב...חחח...
סיפור אולי בהמשך,אחרי ברית וכו' וכו'....
לילה טוב בנתיים..!
|
|
|
|
|
 | |
|
מזל טוב | 29.11.2011 |  | נתי 27
| - |
|
|
| | | |
מחכים לסיפור... תל"מ 7.2.12 חלום שיהפוך למציאות ועוד כמו שחלמנו בת:))
|
 |
|
|
 | |
|
מזל טוב!!! | 29.11.2011 |  | ליזוש
| - |
|
|
| | | |
תאריך יפה בחר לו הקטנצ'יק :) תדאגי לשתוף כל הזמן באיזור התפרים. אחרי כל כניסה לשירותים תשתפי בזרם מים את המקום. מלך מלכי המלכים תודה על חיים, על אושר על בכי על צחוק.
|
 |
|
|
 | |
|
מזל טוב | 29.11.2011 |  | טיקטיק
| - |
|
|
| | | |
ובשעה טובה,מחכה לסיפור הלידה שלך. תודה לאל ב- 9.6.12 נולד אופק הנסיך שלי. "...אומרת שאתה: מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. "
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
לא מרגישה תנועות 18+3
|
|
28.11.2011
|
|
|
אני
|
2
|
|
|
| |
|
|
|
שלום לכולן - חייבת לשאול: זהו כבר הריוני החמישי (לצערי מכל ה-5 יש לי רק 2 בנים , מקסימים וזה בע"ה יהיה גם !). היום פתאום יצא לי לחשוב שאני כבר 18+ ולא מרגישה תנועות. מוזר כי לפני שבוע כן הרגשתי פרפור פה, בעיטונת קטנטנה שם...). גם לכן היה? לדאוג?
|
|
|
|
|
 | |
|
נראה לי שזה מוקדם לא? | 28.11.2011 | ![]() | הריונית 23
| - |
|
|
| | | |
בדרכ אומרים שמרגישים ממש בשבוע 20 21 וגם יש כאלה מאוחר יותר..אבל אני לא יודעת איך זה אחרי כמה הריונות..בכל מקרה אל תלחצי ובלי דאגות בעז"היהי בסדר!!!! תל"מ כב' בטבת 1\17...זה מתקרב... ה' בבקשה שילך בקלות ובידיים מלאות!!! מתרגשת!!!!
|
 |
|
|
 | |
|
אין מה לדאוג! | 29.11.2011 |  | ליזוש
| - |
|
|
| | | |
זה לפעמים גם תלוי איזו שליה יש לך.. קדמית או אחורית. בדרך כלל בשיליה קדמית מרגישים קצת פחות ומאוחר יותר.. מלך מלכי המלכים תודה על חיים, על אושר על בכי על צחוק.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
אני ממש בלחץ כבר בשבוע 41+
|
|
28.11.2011
|
|
|
אני
|
4
|
|
|
| |
|
|
|
היי
אני ממש בלחץ כבר בשבוע 41+3
ועדיין אין צרים וכלום, אני ממש מפחדת............ אוף למה זה לא מגיע ???????????
ממש לא בא לי זירוז או ניתוח קיסרי!!
מה עושים??
ה' יעזור !
יש כאן מישהי אחרי שבוע 40 שעדיין לא ילדה כמוני??????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|