ב-
ברוכים הבאים לקהילת הפורומים    כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

ערך אחד בבדיקות דם יצא לא בנורמה מה זה אומר? Lymphocytes

נפתח על-ידי or naty ב: 29/09/2010, 20:37. לנושא יש 3 תשובות.
מיין הודעות:   הנושא הבא הנושא הקודם
  • ערך אחד בבדיקות דם יצא לא בנורמה מה זה אומר? Lymphocytes

     28/09/2010, 21:20

    Neutrophils % 71.4 % 40 - 75 .(........*.).
    Lymphocytes % 18.9 % 22 - 44 *(..........).
    Monocytes % 6.9 % 3 - 13 .(...*......).
    Eosinophils % 2.5 % 0 - 6 .(...*......).
    Basophils % 0.3 % 0 - 2 .(.*........).
    Neutrophils # 5.51 # 1,80 - 7,70 .(.....*....).
    Lymphocytes # 1.46 # 1,00 - 4,80 .(*.........).
    Monocytes # 0.53 # 0,00 - 1,10 .(....*.....).
    Eosinophils # 0.19 # 0,00 - 0,60 .(..*.......).
    Basophils # 0.02 # 0,00 - 0,20 .(*.........).
  • תגובה

     28/09/2010, 21:44

    קשה לפענח בדיקות דם חלקיות, בכל אופן אין מה להתרגש. אין שום דבר חריג במיוחד להריון בבדיקות שציינת.
  • בדיקות מלאות על מה מצביע הערך החריג? האם קשור לכך שאני אסמטית אבל טפו טפו לא כרגע

     29/09/2010, 7:44

    WBC-Leucocytes 7.7 10*3/micl 4,50 - 11,0 .(....*.....).
    RBC-Red Blood Cells 4.27 10*6/micl 3,80 - 5,30 .(..*.......).
    Hemoglobin 12.2 g/dl 11,70 - 16,0 .(*.........).
    Hematocrit 37.1 % 35,00 - 47,0 .(.*........).
    MCV-Mean Cell Volume 87 fl 79 - 97 .(...*......).
    MCH-Mean Cell Hemoglobin 28.6 pg/cell 27,00 - 34,0 .(.*........).
    MCHC-M.Cell Hb cont. 32.9 g/dl l 31,00 - 36,0 .(...*......).
    RDW-Red Cell Distri.Width 14.5 % 11,60 - 15,0 .(........*.).
    Platelets 174 10*3/micl 150,00 - 450, .(*.........).
    MPV-Mean Platelet Volume 11.4 fl 8,5 - 12,9 .(......*...).
    ןוכדעל בל םיש 4.11.08-מ לחה
    .סוחייה יכרע
    Neutrophils % 71.4 % 40 - 75 .(........*.).
    Lymphocytes % 18.9 % 22 - 44 *(..........).
    Monocytes % 6.9 % 3 - 13 .(...*......).
    Eosinophils % 2.5 % 0 - 6 .(...*......).
    Basophils % 0.3 % 0 - 2 .(.*........).
    Neutrophils # 5.51 # 1,80 - 7,70 .(.....*....).
    Lymphocytes # 1.46 # 1,00 - 4,80 .(*.........).
    Monocytes # 0.53 # 0,00 - 1,10 .(....*.....).
    Eosinophils # 0.19 # 0,00 - 0,60 .(..*.......).
    Basophils # 0.02 # 0,00 - 0,20 .(*.........).
    ========
    יללכ-ןתש
    ========
    PH (U) 5.50 5,00 - 8,00 .(.*........).
    Nitrit (U) NEGATIVE
    Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
    Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
    Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
    Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
    Protein (U) NEGATIVE 0,00 - 30,0
    Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0
    Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0


    924/88416942 :השירד
    ______________
    2 : דומע 924/88416942 :השירד תנסוא םהרבא : קדבנ
    ______________
    29.09.10 :ךיראת 0035906700 : .ז.ת
    :תואצות
    -------
    הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט
    --------------------------------------------------------------------------------
    ===========
    היגולוירטקב
    ===========
    Urine Culture Diaslide תילילש תיברת
    ==============
    היגולונירקודנא
    ==============
    TSH 3.51 mIu/l 0,35 - 5,50 .(.....*....).
    Free Thyroxine (FT4) 11.4 pmol/l 10,30 - 19,7 .(*.........).








  • מקפיצה בדיקות מלאות האם תקין? יש ערך לא בנורמה...

     29/09/2010, 20:37

    ?