פורסם בראשונה: 05.04.2012
עדכון אחרון: 05.04.2012
  • אלון שגיב אלון שגיב

מתכון: שיפודי בקר

לקריאה נוחה
מחפשים מתכון בריא וטעים לשיפודי בקר? ארוחה קלה להכנה, טעימה ודיאטטית? המצרכים, הערכים התזונתיים ואופן ההכנה של שיפודי בקר מנצחים
שיפודי בקר

שיפודי בקר

מצרכים ל-6 מנות:

600 גרם נתח בשר בקר כחוש, מנוקה משומן וחתוך לקוביות גדולות (חלקים מתאימים מספר 11 ומספר 12)

3 בצלים חתוכים לרבעים

שיפודי עץ

למשרה:

3 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום קצוצה

1 כפית גי'נגר מגורד

2 עלי דפנה

1 פלפל שחור גרוס

כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה. משרים את קוביות הבקר במשרה למשך הלילה. משפדים את קוביות הבקר ואת רבעי הבצל לסירוגין, ומברישים בשארית המשרה.

צולים על האש במשך 8 עד 10 דקות. על מנת שהבשר לא יתייבש, אפשר להבריש בשארית המשרה בזמן הצלייה.

אפשרויות לגיוון: ניתן להוסיף לשיפודים חתיכות פרי (אננס, לדוגמה) לפני הצלייה.

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: כ-190

חלבון: 22 גרם

פחמימות: 7 גרם

סיבים: 1.4 גרם

סידן: 20 מ"ג

ברזל: 2.4 מ"ג

צוות השירות הדיאטטי של כללית, מחוז תל אביב

היא הגיעה!

אפליקציית כללית החדשה

כל השירותים הדיגיטליים של כללית במקום אחד. הורידו כבר עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו

חשוב לדעת

מתחילים לחיות נכון

​סדנאות אורח חיים בריא בכללית מושלם

ניוזלטר כללית

אני מסכים לקבל הודעות במייל