חיפוש

dsdsdsd
מאפינס תפוחים ודבש

מתכון: מאפינס תפוחים ודבש

מוטי חיימי, רופא ילדים ביום ובשלן בלילה, עם מתכון מיוחד של מאפינס תפוחים ודבש לקראת ראש השנה

ד"ר מוטי חיימי

ד"ר מוטי חיימי

כאבא, וכבן מזל סרטן - ההנאה שלי היא לבשל ולאפות, במיוחד עבור הילדים. כרופא ילדים אני משתדל, כמיטב יכולתי, שהאוכל יהיה לא רק טעים אלא גם בריא.

לכבוד השנה החדשה, אני מציג לכם מתכון למאפינס תפוחים ודבש. הוא נלקח במקור מרחבי הרשת, אבל עם השנים שדרגתי אותו וכיום למאפינס יש שיעורי הצלחה מרשימים והם נחטפים במהירות מסחררת.

המתכון (ל-12 מאפינס):

3 תפוחים אדומים גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות (אפשר בסלייסר)

2 ביצים

1/2 כוס שמן צמחי

חצי כוס סוכר (רצוי חום)

3 כפות דבש

כפית קינמון

כוס וחצי קמח תופח

אפשר להוסיף גם מעט שוקולד צ'יפס .....(אם ממש רוצים לפנק)

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים (אפשר גם ידנית).

משמנים מעט את התבניות בתרסיס שמן ושמים בתנור. אופים בחום של 180 מעלות במשך כ־20 דקות. המאפינס מוכנים כשהם מתייצבים או שכמכניסים קיסם והוא נשאר יבש. 

ערכים תזונתיים למאפין בודד:

214 קק"ל
30.8 גר' פחמימות
2.7 גר' חלבון
8.8 גר' שומן
14 מ"ג סידן

בתיאבון וחג שמח!

ד"ר מוטי חיימי הוא מומחה ברפואת ילדים ובהמטו־אונקולוגיה
במרכז בריאות הילד בחיפה מקבוצת כללית. כמו כן הוא מנהל פורום מחלות ילדים באתר כללית

הצטרפות לכללית

הצטרפות לכללית

יש לנו ים של דברים לספר לכם על כללית...

רוצים לשמוע טיפה?

מלאו את הפרטים ונציג שלנו יחזור אליכם

הצטרפות לכללית - אתר חדש

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם

שדות חובה

 

שים לב שאתה מספק בטופס זה מידע אישי ורגיש