אתר כללית
חיפוש
התיק הרפואי
הצטרפות
שירותים מהירים
2700* שירות הלקוחות של כללית
<p align="left">Heapatitis B Vaccine </p>
חיסון למניעת הידבקות בצהבת מסוג B. החיסון הוא חלק משגרת החיסונים בישראל. מומלץ לחסן כל תינוק, ולא רק החשופים להדבקה. חיסון פעיל לצהבת מסוג B הינו תוצר הנדסה גנטית ומכיל 20 מיקרוגרם של Hepatitis B Surface Antigen. המנה לילדים עד גיל 15 מכילה מחצית מכמות זו. משך פעילות החיסון, לאחר שלוש מנות הוא 5-7 שנים.
זריקה לתוך השריר.
כן
<p align="center"><span class="BigBlue">3</span><span class="BiggerDrugInfo">פעמים ביום</span>ותמיד לפי הנחיות הרופא או הרוקח</p>
1. החיסון טוב לכל אחד, אך במיוחד רצוי לקבלו כאשר קיים סיכון מוגבר להדבקה (עובדי מערכת הבריאות, חולי דיאליזה, חולים המקבלים ערויי דם ומוצריו, מכורים לסמים, כל אילו החשופים למגע עם דם כולל מטפלים בנפטרים, המקיימים יחסי מין בלתי מוגנים עם פרטנרים מגוונים.) 2. החיסון יכול להינתן במשולב עם חיסונים אחרים. 3. קיימת חשיבות רבה בקבלת שלושת מנות החיסון, אחרת לא יווצרו מספיק נוגדנים למניעת המחלה. 4. יש לנער הבקבוקון היטב לפני ההזרקה, כדי שתתקבל תמיסה לבנבנה הומוגנית. אין צורך בדילול. 5. יש להשמיד שאריות מיד לאחר השימוש.
<p><strong>הריון -</strong> אין מידע בנוגע לבטיחות התרופה. בגלל שדלקת כבד מסוג B במהלך ההריון עלולה להיות קשה ולפגוע בעובר, אם האישה ההרה בסיכון להידבקות - כן מומלץ לחסן. אם האישה נגועה בנגיף חשוב לעקוב אחריה ולתת לתינוק חיסון סביל לאחר הלידה ומייד אחר כך חיסון פעיל. בכל מקרה יש להיוועץ ברופא. </p>
1. רגישות לחומרי החיסון, כולל שמרים (בשל תהליך ההכנה בתאי שמר בשיטת ההנדסה הגנטית). 2. תגובה חריפה למנת חיסון קודמת.
1. חולים מדוכאי חיסון : רצוי להמתין לפחות 3 חדשים מתום טיפולים כימותרפיים/מדכאי חיסון ועד מתן החיסון. 2. מחלת חום - יש לדחות החיסון עד להחלמה. 3. חולי טרשת נפוצה - במקרים נדירים דווח על הופעת התקפים אחרי חיסון. 4.אין להזריק את התרכיב באזור העכוז. אין להזריק לתוך העור, אסור להזריק את התרכיב לוריד. 5. בהרבה מצבים של הפרעות בקרישת הדם, ניתן להזריק לתוך שריר, על ידי טכניקת הזרקה מתאימה. רק במקרים מיוחדים כשיש נטיה חמורה לדימומים, כמו בחולי המופיליה קשה, ניתן להזריק את התרכיב מתחת לעור. 6. במידה והחיסון ניתן בתקופת הדגירה של דלקת כבד B, ייתכן ולא תהיה לו השפעה מונעת. 7. במידה והגוף לא מפתח נוגדנים במידה מספקת, החיסון לא יהיה יעיל. 8. חולים עם פגיעה ריאתית-לבבית חמורה.
קלות: תגובות מקומיות שחולפות תוך 48 שעות, של אודם, רגישות נפיחות או קשר במקום ההזרקה. לעיתים רחוקות מופיעה עלית חום בימים הראשונים אחרי החיסון. ייתכנו עייפות ולעתים תפרחת.
ניתן לתת חיסון זה בו זמנית עם חיסונים אחרים אך יש להזריקם במקומות שונים בגוף ובמזרקים נפרדים. אין לערבב שני חיסונים באותו מזרק.
אין הגבלה.
בקרור, בין 2-8 מעלות צלסיוס. אין להקפיא. יש למנוע חשיפת התרכיב לאור. העברת התרכיב: תיעשה בצידניות עם קרחונים, או בבקבוקי תרמוס עם קרח, תוך שימת לב למנוע הקפאת התרכיב. כמו כן יש למנוע חשיפת התרכיב לאור.
משפחת כללית
דרך חיים
מור
כללית מושלם
כללית אסתטיקה
כללית בתי חולים
כללית רפואה משלימה
כללית סיעודי
כללית סמייל
כללית חו"ל
כללית הנדסה רפואית
הצטרפות לכללית
יש לנו ים של דברים לספר לכם על כללית...
רוצים לשמוע טיפה?
מלאו את הפרטים ונציג שלנו יחזור אליכם
שדות חובה
שימו לב שאתם מספקים בטופס זה מידע אישי ורגיש