|
|
|
נושא |
|
|
בדיקת הריון
|
|
31.10.2011
|
|
|
לקוח כללית
|
10
|
|
|
| |
|
|
|
מהו הגיל המוקדם ביותר לזיהוי הריון באולטרה סאונד?
|
|
|
|
|
 | |
|
בטא 1000 או 1500 | 31.10.2011 | ![]() | עמית2
| - |
|
|
| | | | |
ניתן לראות שק
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
כאבי בטן
|
|
31.10.2011
|
|
|
עזרה
|
1
|
|
|
| |
|
|
|
בבנות זקוקה לעזרה - אני בשבוע 23 סובלת מעצירות |{ נכנסת לשירותים פעם ב 3-5 ימים } לפני שעה פיתאום התחילו לי כאבי בטן כמו כאבי מחזור האם זה קשור לעצירות ?
|
|
|
|
|
 | |
|
עזרה, אני אנסה לעזור--- | 31.10.2011 | ![]() | ליאני :-)
| - |
|
|
| | | | |
אני בדיוק כמוך ואפשר לומר שלצערי הרב גרועה ממך פי כמה וכמה. אני סובלת מבעיות בעיכול בצורה לא מובנת., נכנסת לשירותים פעם בשבוע לפעמים יותר.. זה כאבים בלתי נסבלים בעליל. כאבי מחזור הם כאבים שכיחים ונורמלים בכל מהלך ההריון. לא כמו שהרוב חושבות- רק בהתחלה\באמצע\בסוף... כל ההריון זה תקין ובסדר גמור. כאבי מחזור לעיתים מופיעים בבטן התחתונה, כלומר ממש איפה שכל אזור המפשעה למעלה, למעלה, וכאבי עצירות ממש מופיעים מאחורי הטבור (שם כל מערכת העיכול נמצאת) נסי להבין מאיפה הכאב נובע? מלמטה ממש- רחם (משמע כאבי מחזור) או בטן- מרגישים כמו מין גוש ענק שיושב לנו ומכביד וגורם לנו להרגיש כאילו יש לנו 3-4 קילו מיותרים לחלוטין בבטן (שזה בעצם הצואה) ממקוה שעזרתי. אבל אני למשל כבר שבוע מרגישה כאבי תופת החל מהבטן למטה, הכל מעורבב- כאבי מחזור וכאבים לא נורמלים של עצירות. אני יודעת כבר להבחין היטב בין שניהם ויודעת שהכאבים נובעים מלחץ על הקיבה. אז דאגה, מה שלא יש לך- זה בסדר- אם זה כאבי עצירות ואם זה כאבי מחזור... ***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
תודה תודה תודה לבורא לעולם.....
"...אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי ..." בכ"ט בניסן הפכתי לאמא :-)
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
שמות לבנים
|
|
30.10.2011
|
|
|
liran24
|
13
|
|
|
| |
|
|
|
הייי.. אני כבר שבוע 37 ועדיין אין לי שם!
עזרו לי :)
|
|
|
|
|
 | |
|
אני אוהבת... | 30.10.2011 |  | ליה..
| - |
|
|
| | | |
ישי, ינון, אבינועם, אביתר, אבישי. "ה' לי לא ארא"
|
 |
|
|
 | |
|
אני אוהבת שמות שאי אפשר לעוות וכך בחרתי.. | 30.10.2011 | ![]() | עדי 24.8
| - |
|
|
| | | |
בעיקר השמות הקצרים כמו: רן, גיא ויש גם תומר לבן שלי קראתי אופק :) 9.8 הסתיים הסיבוב הראשון עם מלאך קטן וחמוד שהיום הוא כל חיי 1.8 תל"מ חדש.. נסיך חדש בדרך
|
 |
|
|
 | |
|
יש מלא לבנים הכי אוהבת | 31.10.2011 |  | טורטית:)
| - |
|
|
| | | |
את אריאל(מכורה לאריאלצ'ו שלי),שילה,נהוראי,יקיר,ינון,מלאכי,נריה,אביעד,רפאל,גבריאל,אוראל "אלוקים היה רחום עם שחר,ולמשמרת נתן הוא לי אותכם"
21.06.2009 אריאלצ'י שלי נולד (אריאל-חיים)
18.12.2011 יה יו'ש שלי נולד (נריה-נחמן)
27.02.2013 לה לו'ש שלי נולדה(הלל-רחל)
תודה בורא עולם על מתנות החסד שנתת לי.אין עוד מלבדך!
|
 |
|
|
 | |
|
משה!!! | 31.10.2011 | ![]() | עמית2
| - |
|
|
| | | | |
ולבן שלי קוראים יובל (כי בעלי היה נגד משה). לבת קוראים עמנואל אבל זה שם שיפה גם לבן.
|
 |
|
|
 | |
|
לירן | 31.10.2011 | ![]() | טליה 30
| - |
|
|
| | | |
יש את אילי או עילי ,איתמר,יהב, אור,אלון,לאו או לאון,שון,ים,ליאם! (זה שמות של ילדים שנימצאים אצלי במעון) גם לי יש בן בדרך אבל מהשמות הנ''ל בעלי לא רוצה אף שם! יש לי בבית נסיכה מדהימה בת 4 הנסיך שלי נולד ב 6.1.2012
|
 |
|
|
 | |
|
אף אחת לא הזכירה את ניתאי | 31.10.2011 | ![]() | א ם
| - |
|
|
| | | | |
כך רצה חתני לקרוא לבנו השלישי ובתי לא התחברה ובסוף קראו לו אלחנן אחרי אוראל ונהוראיאוהד מקסי לדעתי! ויש את עמרי או עירדמה בחרת?
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
סקר מעניין
|
|
31.10.2011
|
|
|
נתי 27
|
5
|
|
|
| |
|
|
הריוניות יקרות ספרו קצת מה מכיל התפריט היומצי שלכם....
יש לי הרגשה שאני כל היום בולסת אבל המשקל לא זז,
סתם מעניין לדעת...
תל"מ 7.2.12 חלום שיהפוך למציאות ועוד כמו שחלמנו בת:))
|
|
|
|
|
 | |
|
אממהמה... אוכל זה תמיד סקר טוב =] | 31.10.2011 | ![]() | ליאני :-)
| - |
|
|
| | | | |
בולסת כל היום אוכלת בולעתתת ירקות, כל יום חותכים לי בבית קופסה ענקית של ירקות בהם- גזר, שומר, מלפפון, גמבה אדומה, ועגבניה. סתם חתיכות עבות כאלה ללא מלח כמובן. מאוהבת בזה.. מה עוד? אוכלת בבוקר או פרוסת לחם עם משהו (חביתה, טונה, תפוחי אדמה ובצל..) או סתם כזה לחמניה אחת לבד. חייבת משהו מתוק אחד ביום קטן קטן- אז אני מכניסה לפי קובית שוקלד אחת בלבד כמעט כל יום. ובערב עם בעלי היקר, בעצם זה כבר לילה בערך ב6-7 אוכלים ארוחת ערב חמה.. חחח פחמימה מסוימת (פתיתים מקרוני אורז...) וירק- שעועית אפונה מוקפץ וכדומה.. עופות ובשר כמו שאתן יודעות לצערי הרב לא בתפריט היומי שלנו כרגע.. ***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
"...אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי ..." בכ"ט בניסן הפכתי לאמא :-)
|
 |
|
|
 | |
|
התפריט היומי שלי הוא: | 31.10.2011 | ![]() | פרוקה
| - |
|
|
| | | | |
בבוקר פרכיות עם בין חצי קופסא לקופסא קוטג'( הבנתי שזה טוב לעצמות של הנסיכה שלי), בערך ב-12 מעדן וניל או מילקי, מתי שמתאפשר ואם זמין אז דוחפת איזה פרי. בסביבות שעה 13:30/14:00 ארוחת צהריים שכוללת סלט ירקות( עגבניה, מלפפון, גמבה, פיטרוזיליה, בצל)עם פחמימות כמו אורז+ מנת בשר עוף או בקר או משהו מכיל בשר. בערב איזה פרוסה עם גבינה ועגבנייה או חביתה עם סלט וגבינה, ועל מנת לעבור את הלילה בשלום לאחרונה גם התחלתי לאכול כל יום צלחת דייסה ואגב אני בחודש חמישי וכבר עליתי איזה 5 קילו בגלל הדייסות, אז לגבי הדייסות לא יודעת אם הייתי ממליצה , אבל אני רוצה שהתינוקת תאכל הרבה סידן שימדורה אני על הפרצוף שלה. אז לא אכפת לי להיראות כמו פיל ולנסות להוריד אחר כך
|
 |
|
|
 | |
|
עונה | 31.10.2011 | ![]() | מושים
| - |
|
|
| | | | |
וואי, האמת... שאין לי תפריט קבוע אני לפעמים מוצאת את עצמי ערה מהשעה 6:00 ואוכלת ארוחה ראשונה רק ב 13:00. אבל בדר"כ בבוקר- קורנפלקס/ לחמית עם גבינה לבנה/ פרוסה עם גבינה בצהריים- בדר"כ מקרוני/ אורז עם מנה בשרית ובערב משתדלת לאכול סלט עם חביתה וטחינה גולמית (יאמייייי- בא לי עכשיו), אבל לפעמים יוצא לנו להיות בשעות הערב בחוץ אז אנחנו אוכלים באיזה מסעדה...
:))) אושר גדול... שיהפוך למוחשי ב24.01.2012 מחכים לך קטנה שלנו :)
|
 |
|
|
 | |
|
אוכל | 31.10.2011 |  | שירליש
| - |
|
|
| | | | |
אוכל עד השבוע בשבילי היה מילה מאוד גסה-מתחילת ההריון לא הצלחתי לאכול אוכל מוצק. אכלתי בעיקר מרק ירקות. עכשיו התחלתי לאכול קצת יותר-בבוקר פרוסה עם קוטג', ב-10 פרי/חטיף אנרגיה או מעדן, בצהרים-הבטחתי לבעלי שאני מנסה לאכול אוכל ולא מרק אז כל פעם משהו אחר אבל בכמויות של ציפור (2 כפות אורז וביס עוף משהו בסגנון), בערב (אצלי בשעה 18:30)-פרוסה עם טחינה, מלפפון בין לבין אני אוכלת שקדים, אולי עוד פרי זה בגדול-שבוע הבא אני אדע אם קצת עליתי במשקל בעקבות האוכל שקצת התחלתי לאכול-עכשיו אני בשבוע 20 וירדתי 2 ק"ג (בשקילה האחרונה עליתי 100 גר') אני מתגעגעת לאוכל אבל נראה לי שיש לי משהו בראש-הרבה דברים שאהבתי לפני ההריון פשוט מגעילים אותי עכשיו בטירוף!!! ב-30/3/12 קיבלתי מתנה מדהימה-שי שלי נולד!!!
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
בנות. תעזרו לי. איך מתגברים? אני מתוסכלתתת
|
|
30.10.2011
|
|
|
ליאני :-)
|
14
|
|
|
| |
|
|
|
את האמת חששתי לכתוב את זה כאן, כי ממש לא באלי לתגובות כאלה לא שפויות כמו: "איזה מין אמא את.." "ומה את עושה..." וכו..
אבל אני כבר אובדת עצות ואני משתגעת.
לגבי הברזל ששאלתי.. לא נעים לי לומר, ואני ממש כועסת על עצמי, ברמות על, אבל לא עשיתי בדיקת דם. בכלל אני מתכוונת. מתחילת ההריון. השם ירחם עליי. זה הפחד הכי גדול שלי בחיים.
פעם אחת בחיים עשיתי וזה היה כשהייתי בת 5 ומאז מעולם לא התקרבתי למחט. חוץ מזה שבמד"א הייתי מכניסה חופשי מחטים לאנשים..
ואני ודוחה את זה ביום ועוד יום, ואני פשוט לא מצליחה להתגבר על עצמי. ואני ככ ככ ככ ככ כועסת על עצמי, ברמות על, שאתן לא מבינות.
ובעלי מנסה לעזור ולעודד אבל אני לא צוחקת, אני לא מצליחה להתגבר על הפחד.
יש לי יום חמישי תור לרופאת נשים ואני יודעת שהיא תהרוגגגגגגגג אותי שהיא תשמע שלא עשיתי. והיא צודקת בהחלט!! וגם כל מי שתזיז בראש ותאמר.. נו נו ליאן..
אבל מה אני יעשה?? בנות בקשה עצה ועזרה!!!!
פשוט מתסוכלת.
***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
דרבי כנסי לפרטי אחותי
|
|
31.10.2011
|
|
|
ליאני :-)
|
3
|
|
|
| |
|
|
=]
***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
|
|
|
|
|
 | |
|
ליאנוש הפרטי שלי תקוע משום מה... | 31.10.2011 | ![]() | דרבי
| - |
|
|
| | | |
אענה לך עוד מעט, כשהמחשב יתאושש :) יש לי שני אוצרות בבית... איך חייתי בלעדיהם?!
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
סתם כי בא לי לשתף...
|
|
31.10.2011
|
|
|
חתלתולי
|
14
|
|
|
| |
|
|
הלכתי היום שוב לביקורת אני כבר 38+5... ובמוניטור לא ראו כלום!!! מה ש״מצחיק״ פה זה שאני עם רחם חד קרני מה שאומר שמתחילת ההריון זה נחשב להריון בסיכון ללידה מוקדמת ולכן אני במעקב צמוד כמעט כל שבוע! כבר הגעתי לשלב שאני לא יכולה יותר... מתה כבר שהלידה תתחיל וכל כך רוצה להחזיק ולנשק את הנסיכה שלי! איך ניתן לזרז את העניינים? ובבקשה בלי הצעות לעיסוי פטמות כי זה לא בא בחשבון...
17.11.11- אחרי מסע של 41 שבועות הנסיכה שלי נולדה, ואני נולדתי מחדש! 6.4.13- נסיכה חדשה הצטרפה לממלכה ! "כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא"
|
|
|
|
|
 | |
|
הרבה סקס מאמי | 31.10.2011 | ![]() | פרוקה
| - |
|
|
| | | | |
בהצלחה(:
|
 |
|
|
|  | |
|
לא כדאי סתם לזרז... מנסיון... | 31.10.2011 | ![]() | שירי321
| - |
|
|
| | | |
אני שבוע 21+2 לפני כמעט שנתיים ילדתי את הגדול שלי בשבוע 38 נכון שהכל מאת ה' אבל הרגשתי שאני רוצה כבר ללדת אז קיימנו הרבה יחסי מין באותו יום ואז התחיל דימום ואחרי כמה שעות לידה..אח"כ קצת הצטערתי על זה אולי כי הוא נולד קצת קטן(2600)וחשבתי שאם היה נשאר עוד שבועיים בבטן היה עולה במשקל.. (אומרים שבחודש תשיעי הם עולים הכי הרבה)נכון שהכל משמיים וזה התאריך שנכתב שאני ילד..אלו סתם מחשבות שהיו לי אחרי לידה.. העיקר שנולד בריא ושלם והכל בסדר.הפעם בעז"ה מתי שזה יבוא אז יבוא..אין צורך להקדים את המאוחר נכון שלפעמים כבר מאדדד רוצים ללדת במיוחד בלידה ראשונה שסקרנים כבר לראות ולהרגיש מה זה..תני לזמן לעשות את שלו ושיהיה בהצלחה.!!הפעם בעז"ה תל"מ 11/03/2012 בעז"ה בבריאות וידיים מלאות.
|
 |
|
|
|  | |
|
נכון,אבל - | 31.10.2011 | ![]() | LoVeii
| - |
|
|
| | | | |
עם הערכת משקל כמו שלי,כבר בהחלט אפשר ללדת....
|
 |
|
|
 | |
|
חתלתולי... ככ חושבת בשונה ממך... | 31.10.2011 | ![]() | ליאני :-)
| - |
|
|
| | | | |
אל תכעסי ואני גם בטוחה שתאמרי- ליאני חכי שתגיעי תראי מזה.. אני בטוחה של=א פשוט ולא קל בכלל אבל אני באמת לא מבינה למה כל הזמן בנות מתעוררות בסוף ומבקשות ושואולות איך ואיך ואיך מזרזים?? נכון שמממממממממממממממממש קשה לכן כבר וכבד וכואב ומציק ודייי וכמה אפשר? ואתן רוצות לחבוק כבר את האוצר, אבל די. עצרו. עצרי. השם מתכנן לך הכל בפירטי פרטים. אסור לנו להתערב או לעשות משהו. ככל שהקטנה בפנים זה טוב יותר. טוב עבורה ואת לא מבינה כמה. (לא מדברת על 10-11 חודש בפנים חס ושלום!!!) למה רבנים בדרכ (כשאין סכנה ממשית לתינוק או לאם!!!! אני מדגישה) לא בעד זירוזים ואף פוסקים שלא לעשותם? כי זה כאילו להתערב להשם ולהחליט משהו שאנחנו לא יודעים אם טוב עבורנו... חכי בסבלנות, התפלללי- כי רק זה יכול לזרז לא יחסי מין לא עיסוי פיטמות ולא כל מה שאני שומעת כאן.. אני באמת לא מאמינה (ולא להיפגע!) שעיסוי פיטמות או כל דבר שאומרים באמת מזרז... השם פשוט תיזמן שזה יהיה בדיוק אחרי אז אולי כך הבנות חושבות.. כי אם היו דרכים לזרז תאמיני לי שחכמנו כבר היו מוציאים על זה ספר... כי זה ככ נפוץ... באמת... תתפללי בלי סוף, תחכי בסבלנות עוד טיפה טיפה, ותגידי אלף פעם תודה שיש לך אוצר בבטן נסיכה מהממת ושתצא מתי שטוב לה!!!!!!! =] מקווה שלא פגעתי או משהו, אני פשוט הייתי חיייבת לומר זאת. אוהבת אותך המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מחכה לבשורות טובות בזמן שהשם יחליט עבורך. ***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
|
 |
|
|
|  | |
|
ליאני,קצת חולקת עלייך.... | 31.10.2011 | ![]() | LoVeii
| - |
|
|
| | | | |
ואם תחפרי קצת במה שכתבת,תביני כמה את סותרת את עצמך...השם מתכנן לנו מתי נלד,נתי הכי טוב בשבילנו,מה התאריך והשעה והשניה המדוייקת שבה התינוקי צריך לצאת.יש כאלה שאצלן זה בשבוע 34,ויש כאלה שב-42 עוד יושבות בבית...(כשהייתי במיון,הגיעה לשם יולדת,לידה ראשונה,שבוע 43!!! בלי כלום.לא צירים.לא פתיחה.כלום!!!!כמובן שזה כבר היה דיי,והתחילו לזרז יותר במרץ...)אבל תכלס,אף אחת לא יודעת מתי היא תלד,ויש כאלה שיש להן רצון נועז ללדת כבר,לפני התאריך...אז אף אחת לא דיברה על זרוזים רפואיים,אלה על זירוז טבעי,ובאמת לא תמיד הם מועילים...אם נלך עם הכיוון שלך,אז השם מחליט מתי נלד,והוא גם זה שמכניס לנו לראש ולרגש את הרצון והצורך לרצות ללדת כבר...בתכלס,לא נלד דקה לפני הזמן,גם עם נקיים יחסים 30 פעם ביום,נעלה את כל המדרגות הנעות בכיוון ההפוך 50 פעם,והפטמות כבר יהיו סגולות מרוב לחיצות....עושה לה הרגשה טובה לנסות לזרז??למה לא...לי אישית זה נותן הרגשה מעולה.וכמה שניסיתי,והצלחתי לגרום לצירים,ללדת - עוד לא ילדתי.אף אחת לא מתערבת להשם,כי אם האמונה שלך כ"כ חזקה - הרי את וודאי יודעת שזה בלתי אפשרי....
|
 |
|
|
|  | |
|
לא נכון לא מצאתי סתירה | 31.10.2011 | ![]() | ליאני :-)
| - |
|
|
| | | | |
לא כל מה שנכנס לנו לראש הם דברים שהשם מכניס לנו.. אחרת למה יש הרבה חילונים? למה יש הרבה אפיקורסים וכו וכו וכו? הרי ברור לנו שהשם רוצה שכולם כאן יהיו דתיים והכל יהיה דת והלכה.. אבל יש לנו את חופש הבחירה בעולם. זה נושא עמוק ולא ככ מובן, לא לי ולא לגדולים ועצומים ממני... אבל זה שהיא חושבת שהיא רוצה לזרז לא אומר שהשם אמר: טוב חתלתולי תתחילי לחשוב על זירוז אני רוצה שהיא תצא. אבל בדרכים טבעיות זירוז.. ממש לא.. זה לא הולך ככה.. אני לא מדברת רק על הזירוזים עצמם אלא על כל החשיבה שזה מה שבאמת מזרז או זה שמביא את הפיתרון... ממש לא... יש המון שלוקחות זירוזים ועושים דברים מהלחץ שלהן... וזה חבל, כי אנחנו צריכות לזכור שהשם קובע מתי הילד יצא ואין לנו להתערב אלא רק להתפללל להתפלל ולהתפללל... אל תכעסו עליי אבל פשוט קשה לי עם העובדה שיש בנות (ואני הכי מבינה את זה בעולם כן?!?!?) שמשתגעות כבר לסיים ולחוצות מזה ככ.. בקיצור שתסיים בידיים מלאות היא וכולנו! ***** לצפות ולהתפלל - על המקסימום ! להודות גם על המינימום !
|
 |
|
|
|  | |
|
ליאני | 31.10.2011 | ![]() | עדי 24.8
| - |
|
|
| | | | |
לי ממש לא ברור שאלוהים רוצה שכולם יהיו דתיים והכל יהיה כדת והלכה.. מה זה בכלל כדת והלכה? מי החליט מי קבע? לכן אל תתיימרי לדעת מה תכניותיו של ה'... אף אחד מאיתנו לא יודע זאת! ושוב אגיד- אני חילונית- מאמינה בה' בדרך אחרת! ושוב סליחה לכל הבננות שנכנסתי לענייני דת אבל יש דברים שאני מרגישה חובה להגיב עליהם.. 9.8 הסתיים הסיבוב הראשון עם מלאך קטן וחמוד שהיום הוא כל חיי 1.8 תל"מ חדש.. נסיך חדש בדרך
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | |
|
קינמון | 31.10.2011 | ![]() | ביילי30
| - |
|
|
| | | | |
תנסי לשתות חליטת קינמון, מישהי המליצה לי אך שמעתי מאוד בכללי כי חשבתי שלא אשתמש כי אני אחרי ניתוח. רק כשאושפזתי בשבוע 42+4, לקראת ניתוח בבוקר עקב מיעוט קל של מים וללא שום התקדמות - צואר ארוך סגור ואחורי בלי צירים. שתיתי ב11:30 בלילה קצת חליטת קינמון - לקחתי כפית קינמון טחון וקצת סוכר בכוס מים רותחים ושתיתי - ואחרי שעה וחצי התחילו צירים וילדתי רגיל, ב"ה. אפשר אולי לנסות מקלות קינמון וזה יהיה יותר חזק ואפקטיבי. בהצלחה, לידה קלה בעיתה ובזמנה וילד בריא
|
 |
|
|
 | |
|
חתולה חמודה שלי | 31.10.2011 |  | טורטית:)
| - |
|
|
| | | |
עוד יהיו רגעים שהיא תחזור לרחם....מנסיון שלי מה לא ניסיתי לעשות החל משבוע 36 בית דין לא עזר....חוץ מסקס הכול-ניקיון,הליכות,מדרגות,קפיצות,שתיתי תה פטל מגעיל,אפילו משהו של משלשלים לא זוכרת.... והאדון לא יצא!!! הגדלתי בשבוע 41ללכת ולאשפז את עצמי לדרוש סטרפטיניג ומשם את כל הזירזוים הקיימים בביהח ו..כלום!!!! 3 ימים של פיטוצין לוריד בלון טבליות והוא נשאר שם.בבוקר שהודיעו לי שהיום ייתנו לי מנוחה מהבלאגן,החליט החמוד ב5בבוקר לצרצר לי וב12 בצהריים לצאת!אבל אם את מתעקשת תאכלי חילבה. "אלוקים היה רחום עם שחר,ולמשמרת נתן הוא לי אותכם"
21.06.2009 אריאלצ'י שלי נולד (אריאל-חיים)
18.12.2011 יה יו'ש שלי נולד (נריה-נחמן)
27.02.2013 לה לו'ש שלי נולדה(הלל-רחל)
תודה בורא עולם על מתנות החסד שנתת לי.אין עוד מלבדך!
|
 |
|
|
 | |
|
חתלתולי יקרה, | 31.10.2011 | ![]() | א ם
| - |
|
|
| | | | |
ניתן לקדם את תהליך הלידה רק כאשר יש ברחם רצפטורים לקבלת הזירוז. בודאי שבשבוע כמו שאת נמצאת בו, זה עדין מוקדם לחשוב על כך. אפשר לנסות לבלוע כמוסות של שמן נר הלילה בהדרגה פעם ביום עד פעמיים ולהוסיף כמוסה לנרתיק.לידה קלה בע"ה!
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
לקרא על שם ההורים....
|
|
31.10.2011
|
|
|
שירי321
|
10
|
|
|
| |
|
|
אצלנו זה מאוד מקובל...
יש פה משהי שגם אצלה זה נהוג??
תל"מ 11/03/2012 בעז"ה בבריאות וידיים מלאות.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ביוץ-שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובה..
|
|
30.10.2011
|
|
|
מיק123
|
2
|
|
|
| |
|
|
|
שלום! אני סובלת משחלות פוליציסטיות ואנו מנסים להיכנס להריון. המחזורים שלי אינם סדירים. החודש קיבלתי וסת ורציתי לשאול- האם דימום של וסת מעיד שבהכרח החודש יהיה לי ביוץ?
|
|
|
|
|
 | |
|
חפרתי בכל נושא הביוץ באינטרנט הרבה זמן לאחרונה ו... | 31.10.2011 | ![]() | tapuzina
| - |
|
|
| | | | |
שאלתי גם את רופאת הנשים שלי...אז הנה כמה דברים שלא כולן בהכרח יודעות על ביוץ:1. דימום וסתי יכול להתבצע גם אם לא היה ביוץ לפניו.2. יש מקרים נדירים שבהן ביוץ יכול להתרחש תוך כדי הוסת.ההמלצה שלי היא לנסות לאתר את הביוץ ע"פ התחושות המוכרות: רגישות בפיטמות, כאבים חדים בצידי הגוף, והכי הכי בולט - הפרשות צמיגיות שקופות ומרובות.לא כולן מצליחות לאתר את הביוץ על פי הסימנים האלו ולכן אפשר להשתמש בבדיקות ביוצית אבל הן לא אמינות ב100 אחוז... האופציה האחרונה היא לפנות לביצוע מעקב זקיקים.
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
מה התוצאה הזאת אומרת?
|
|
30.10.2011
|
|
|
לקוח כללית
|
1
|
|
|
|
|
|
 | |
|
אמ... | 31.10.2011 | ![]() | tapuzina
| - |
|
|
| | | | |
בדר"כ מתחת ל10 לא כותבים את המספר אלא 10> אבל יש מקומות שכותבים בהם 5>... בכל מקרה נראה לי ש-6 מעיד על כך שאין הריון, או שבדקת מוקדם מידיבהצלחה!
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
חומצה פולית +ברזל
|
|
29.10.2011
|
|
|
פיסטוק(:
|
12
|
|
|
| |
|
|
|
היי בנות אני משתמשת בפוריק הריון, זה עושה לי עצירויות . יש לכן המלצה לכדורים אחרים ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מבולבלת עיזרו לי
|
|
31.10.2011
|
|
|
מחכה ומפצה לבואך
|
1
|
|
|
| |
|
|
|
בנות עיזרו לי אני כבר מבולבלת -כמה סקירות צריך לעשות בהריון הבנתי שיש סקירה מוקדמת . סקירה מורחבת וסקירה מאוחרת ? כולי מבולבלת אנא תסבירו לי מתי צריך לעשות כל בדיקה
|
|
|
|
|
 | |
|
מנסה לעזור | 31.10.2011 | ![]() | עמית2
| - |
|
|
| | | | |
יש 2 סקירות: מוקדמת ומאוחרת.(נקראות כך בהתאם לשלב בהריון בו הן נעשות- מוקדם ומאוחר:- ) )המוקדמת היא תמיד מורחבת - כלומר בודקים את האיברים לפרטי פרטים.במאוחרת יש 2 סוגים - או לעשות שוב בצורה מורחבת או לעשות את ה"מאוחרת הרגילה" שזה בקופת חולים.
|
 |
|
|
|
|
|
| |
|