פורסם בראשונה: 15.04.2012
עדכון אחרון: 15.04.2012
  • אלון שגיב אלון שגיב

מתכון: צלי בקר בסגנון צרפתי

לקריאה נוחה
אפשר ליהנות מבשר גם בלי לשבור את הדיאטה. המצרכים, אופן ההכנה והערכים התזונתיים של צלי בקר בסגנון צרפתי - כך שתוכלו לדעת בדיוק מה מחכה לכם בצלחת
צלי בשר

roast beef.jpg

אופן ההכנה:

מחממים בסיר כבד את השמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. קושרים את נתח הבשר בחוט עבה מכל הצדדים. מניחים אותו בסיר ומטגנים מכל הצדדים.

מוסיפים לסיר את כל שאר המרכיבים, ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה עד להתרככות הבשר (כשעה וחצי).

בסיום הבישול מקררים את הצלי ופורסים אותו לפרוסות. ניתן להגיש קר או חם.

ערך תזונתי למנה:

320 קלוריות

36 גרם חלבון

14 גרם שומן

6 גרם פחמימות

1 גרם סיבים

4.2 מ"ג ברזל 

היא הגיעה!

אפליקציית כללית החדשה

כל השירותים הדיגיטליים של כללית במקום אחד. הורידו כבר עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו

חשוב לדעת

מתחילים לחיות נכון

​סדנאות אורח חיים בריא בכללית מושלם

ניוזלטר כללית

אני מסכימ/ה לקבל הודעות במייל